Schermafbeelding%202014-02-20%20om%2012_56_20%20PMVandaag is het Internationale Vrouwendag.

Een dag om even te zeggen.. dames.. jullie zijn geweldig! In de loop der tijden zijn er zo veel geweldige vrouwen geweest die een verschil hebben gemaakt voor de wereld.

louiseEen van de vrouwen die mij enorm geïnspireerd heeft is Louise Hay. Louise is 88 jaar oud en nog steeds actief om de wereld te helpen met positiviteit. Haar leven ging niet over rozen, maar dat heeft haar er niet van tegen gehouden om nu voor miljoenen mensen een bron van inspiratie te zijn om vooral van jezelf en het leven te houden.

Mijn site hier is een voorbeeld van wat Louise Hay bedoelt. Als je dagelijks kiest om iets positiefs te doen of te denken, ga je het als een patroon in je denkwerk zetten. Je hebt ooit ook veel werk gehad aan het opbouwen van alle nare, afbrekende en negatieve gedachten in je archief in jouw hoofd. Het is nooit te laat om een doos te pakken en die gedachten erin te stoppen en bij het oud papier te zetten.

imagesVrouwen hebben door de eeuwen heen de rol van opvoeder grotendeels vervuld en daarmee een groot aandeel gehad in de vorming van de kinderen. Vrouwen van vandaag zijn zich veel bewuster van hun kwaliteiten en van hun eigen behoeften. Laten we vooral die gedachtegang overbrengen op onze kinderen. Of het nu mannen of vrouwen in wording zijn… laten we ze meegeven dat het belangrijk is dat je vooral blij bent met wie je bent en altijd je droom mag volgen.

 

 

Share

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.