63d3be73710696cfa9cbd9fff9d584b0Ik heb een haat-liefde relatie ermee en Betty ook.

Opgegroeid met de Bouquet reeks ilussie had ik toch een heel romantisch beeld van relaties. De zoetsappige omschrijvingen van een vrouw met hazelnootkleurige ogen in bij de ogen passend mantelpakje, die een door de zon gebruinde man met golvend zwart haar ontmoet en vervolgens het halve boek er over doet om in zijn armen te belanden, verlaten te worden en vervolgens weer op de laatste bladzijde weer voor altijd in zijn zinderende zoen te stamelen dat ze voor eeuwig  de zijne zal zijn.

Eenmaal oud genoeg om het pad der liefde te bewandelen maakte lust een onderdeel uit van het leven. Helaas bracht dat ook vaak een gebroken hart met zich mee. Het idee dat liefde en lust hand in hand wandelen is niet altijd realistisch.

c3fe999411e2dcbe841b3a184e74eb2fVooral in de tijd dat we op de dating-wereld rondliepen had Betty een aangeboren achterdocht naar mannen. De belevingswereld van mannen lijkt soms te verschillen als het om liefde en lust gaat.  Het ontstaan van lust lijkt ook op een andere manier te werken. Waar Betty liefde zocht, vond ze lust.

 

De soms Neanderthalistische benadering van mannen naar vrouwen maakte Betty tot een krabbend en spugend wezen. Ze lustte ze rauw. Vragen naar specifieke afmetingen voordat je je naam kan noemen, woest werd ze ervan. Openingzinnen die te ranzig voor woorden waren, jammer meneer, een klik op de knop en je bent geschiedenis voor haar.

c2daffc5da180d94e9367b8b8ddc57bfEr zullen heus vrouwen met andere visie op deze kwestie zijn en dat is prima. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om lust gaat. De beminnelijke femme fatale werd uiteindelijk door Betty achter slot en grendel gezet, omdat ze liefde wilde en dan ook lust kon ervaren.

Het mooie is dat de lust waar Betty zo niet op zat te wachten veroorzaakte dat ze zichzelf leuk ging vinden en alleen nog genoegen nam met iemand die met haar wilde slapen, maar ook de volgende ochtend nog naast haar lag.

Vanaf de dag dat de juiste prins zich aandiende is de femme fatale vrijgelaten. Ze mag van Betty… omdat die zeker weet dat de volgende ochtend de prins koffie haalt en een kusje op haar voorhoofd geeft. betty morning

 

 

 

 

 

Share

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.