Vriendelijkheid. Het is iets dat echt in iedereen zit. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die het niet heeft. Als het niet zichtbaar is, zal het wel ergens achter een klein deurtje in een kamertje in het hart zitten, goed weggestopt. Waarschijnlijk omdat er zo veel is gebeurd dat het even niet meer toegankelijk is. Als Ambassadeur van Vriendelijkheid ben ik erg regelmatig mee bezig.  Ik krijg zelfs wekelijks een mailtje van het opperhoofd uit Amerika met een leuke taak om te blijven oefenen ermee.  Of dat altijd lukt.. eerlijk? Nee..

Zo zal ik op 8 november meedansen met de Dance for Kindness. Heel leuk. Allemaal mensen die in een oranje shirt meedoen voor de boodschap naar de wereld. Doe meer aardig!

b6f0344afea8648d13c5221adefa63f1Goed.. als je een dansje gaat doen, moet je wel weten hoe dat gaat. Ik zie het instructiefilmpje voorbij komen en denk ach.. hoe moeilijk kan het zijn.  Het lastige aan het filmpje was, dat de mensen voor een spiegel stonden en ik dus het tegenovergestelde aan het doen was. Dat maakte het wel ingewikkeld soms. Maar goed dat ik geen inkijk heb. Mensen zouden toch wel even loeren wat die mevrouw daar zo al aan het uitvogelen is op haar sokjes in de woonkamer.

De dans was in drie stukjes verdeeld. Inmiddels kan ik het refrein goed meekomen, zonder dat ik grote ongelukken veroorzaak. Pfff. Ik word te oud voor die rommel, heb ik meerdere keren bedacht, toen mijn voet weer eens niet op de positie stond waar ik hem had moeten zetten. En niet dat ik een slechte danser ben… maar choreografisch in elkaar gezette dansjes zijn niet echt mijn ding.

Dat wordt dus oefenen. Elke dag. Gelukkig kan ik wel wat beweging gebruiken, dus dat voordeel zie ik er wel van in.

Wie denkt “Jeetje wat leuk, dat wil ik ook”  Meedoen kan! Geef je op als danser bij de  Life Vest Inside site . Er komen nog oefendagen aan voor wie zich officieel opgeeft als danser.

Voor wie nu alvast wil dansen en kijken wat ik allemaal zo lastig schijn te vinden…

Als ik onverhoopt even niet blog… dan weten jullie waarom.. Dan lig ik languit in de kamer heel moeilijk te doen.

u27069110

 

 

 

 

 

 

Share

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.