100-best-hd-wallpapers-for-hug-day-2016-62017 is begonnen. Is het geen heerlijk idee dat we weer 365 dagen hebben om van het leven te genieten? Is het niet een goed idee om aan het begin van een nieuw jaar een te overwegen hoe we de wereld leuker kunnen maken? Ik schreef in december 2015 een blog over het Iets liefs-virus… Een virus dat ik wel wil oppikken van iemand. Ik was weer eens  aan het hobbelen op internet en van het ene onderwerp naar het andere kwam ik bij Iets Liefs uit. Ik ben gek op positief ogende namen, woorden en websites, dus mijn aandacht hadden ze! Mijn onderbuik had het juist, het is een enorm leuke site vol met leuke ideetjes om eens iets liefs te doen en de wereld wat op te leuken.

144187-815x589r1-BusinessGiftMensen die gewoon iets doen voor anderen zonder daar een dank je wel voor terug te willen. Er zijn mensen die kleine kadootjes maken en die zo her en der achteloos laten slingeren voor de gelukkige vinder. Het is menselijk om te willen weten hoe iemand daarop zou reageren, maar de grootste kunst is om het gewoon neer te leggen en er van uit te gaan dat iemand er blij mee zal zijn.

Iets liefs is een platform voor inspiratie. Doe jij wel eens lieve dingen? Waarschijnlijk wel, maar meestal gaan deze onopgemerkt voorbij. Met z’n allen op deze wereld zijn we eigenlijk al best lief, maar er is altijd ruimte voor meer liefs

Bij Iets Liefs hebben ze leuke tips voor je opgeschreven, die vaak heel weinig moeite kosten. Een fiets rechtzetten, het lampje van een fiets uitdoen als dat is blijven branden. Eigenlijk zijn dat dingen die we altijd wel kunnen doen, maar ergens lukt ons dat niet altijd (mij ook niet hoor).

goed voornemenIk ben normaal niet zo van de goede voornemens, maar naast het plan om in 2017 me helemaal suf te gaan genieten, wil ik me wel inzetten voor meer lief doen. Ik  ga de  komende tijd eens benutten om een lijstje te maken met lieve dingen die ik zou willen doen.

Er schieten nu al wat lieve dingen door mijn hoofd. Een kaartje met een lieve grappige groet  bij de buurvrouwen in de bus, gewoon omdat het kan.  Een extra complimentjesdag inlassen voor collega’s omdat het zo lekker is… Ik krijg er nu al een innerlijke glimlach van.

Wie doet er mee? Lief zijn in 2017? Het maakt niet uit hoe je het doet, maar doe mee, kom op, ja jij… en IK. Ideetjes nodig of leuke verhalen lezen.. Kijk eens op de website of Facebook pagina van Iets Liefs.

Share

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.