Welkom bij Happy Minds…

bubble_2-geen-achtergrondEen site om te delen waar je blij van kunt worden. Voor mensen die een beetje optimisme, humor en vrolijkheid kunnen gebruiken… Een site die komt uit mij… Ernestine… met als visie… Hoe je over dingen denkt.. beïnvloedt dingen..

Al een hele tijd vind ik het leuk om blogs te schrijven. Dat deed ik voornamelijk voor vrienden, die er altijd erg veel lol om hadden. ‘Je kunt het zo voor je ogen zien gebeuren wat je hebt geschreven…’ was meestal de reactie.

Door mijn werk in de zorg heb ik ontdekt dat mensen vaak vastzitten in een patroon van denken… De wereld van ‘het kan niet’, ‘het zal niet lukken’. Ik heb vaak gebruik gemaakt van mijn ‘land van WEL’. Dromen kunnen zeker uitkomen, als je er in durft te geloven… Het grootste karwei is eigenlijk weten wat je dromen zijn en wat je WEL wilt.

Ik heb vaak gesprekken gehad met mensen en kreeg bij de vraag ‘Wat wil je in jouw leven’ een zeer gedetailleerde lijst met alles wat ze NIET wilden. Door alle minder leuke ervaringen waren ze vooral meester in dingen niet willen geworden en konden niet meer bij de dingen die ze wel zouden willen.

Laat ik voorop stellen dat ik de wijsheid niet in pacht heb en ook zo mijn ervaringen heb met dingen niet willen. Ik heb inmiddels door dat hoe harder je iets niet wilt, des te groter de kans dat het wel gebeuren zal. Ik ben gaan onderzoeken wat ik wel wil en kwam op verrassende zaken uit. Het maken van deze site is er een van.

Op deze site wil ik allerlei zaken delen die te maken hebben met gelukkig kunnen zijn en weten wat je wilt.

Genieten van het leven staat centraal, zonder daar belerend in te willen zijn. Ik zou het leuk vinden als jij net als ik het beste uit het leven wil en weet te halen. Deze site zal vol staan met tips om je dromen waar te maken, tips om te genieten van de simpele dingen, tips om toch happy te zijn als het leven je tegenzit, tips om anderen gelukkig te maken of te voorkomen dat anderen jou ongelukkig maken, tips om gelukkig te blijven in de toekomst.

Snuffel dus eens rond en laat gerust een berichtje achter!

Happy groeten

Ernestine

Share

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

3 Thoughts to “Over mij…”

 1. Elisa Goor

  Geweldige Blog meid, geniet van je verhalen, liefs Elisa

 2. Johan

  Hoi Ernestine,
  Wat een leuke site, fijn om te zien dat er meer blije mensen zijn.
  Ga er voor al mee door tot je de laaste persimist hebt blilj ge maakt 🙂

  Gr, Johan
  Je netwerkcoach maatje.

 3. A3

  Hoi Ernestine, wat een leuk gesprek van middag in de action, heb het net aan tafel onder het eten zitten vertellen.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.