Vrijgezellen spotten met de boswachter-Happy MindsBen je single en wil je niet de gebaande paden lopen via datingsites, snelle apps waar je met een enkele klik de doopceel van de potentiele prins of prinses licht… Misschien is er licht aan de horizon… in het bos! De nieuwe relatiemakelaar is gekleed in schutkleuren en werkt bij Staatsbosbeheer!

Zoals in alle branches gaat het ook bij Staatsbosbeheer minder met de inkomensstroom. Creatief is deze nieuwe manier van inkomen genereren zeker. In samenwerking met Relatieplanet organiseren de boswachters excursies in de natuur.

Ik kan me zo voorstellen dat het gedrag van dieren als het gaat om het vinden van een partner genoeg stof geeft voor de boswachter om de singles mee te vermaken onderweg. Hoewel ik twijfel aan het gedrag van de meerkoetmannen, want die zijn absoluut niet romantisch aangelegd als het gaat om avances bij de dames…

Een heel leuk idee voor wie het eens over een andere boeg wil gooien en van natuur houdt… Die overeenkomst hebben de singles in ieder geval zeker. Je gaat niet voor je lol achter een man in een groen pak aanlopen toch?

IVrijgezellen spotten met de boswachter-Happy Mindsk hoor niet meer tot de singles, maar ik gun iedereen happiness… Een van de eerstvolgende wandelingen staat gepland op 21 mei a.s. Ben je 50+? Wandelschoenen uit de kast en op goed geluk de paden op!

Meer weten? klik hier

Share

laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.